Snaga poslovnog uspjeha kroz vrhunsku uslugu

Naš primarni cilj je profilirati se u višem, visokom i lifestyle tržišnom segmentu Srednje i Istočne Europe i Njemačke, s ciljem stvaranja vrijednosti za dioničare.

Mi smo međunarodna, dinamična hotelska grupa koja ima u vlasništvu, suvlasništvu, najmu ili pod upravljanjem hotele visokog, višeg i lifestyle segmenta, turistička naselja te kampove u Hrvatskoj, Njemačkoj, Mađarskoj, Srbiji i Austriji, a naš portfelj se satoji od 29 objekata s oko 10.000 smještajnih jedinica.

Naš primarni cilj je profilirati se u višem, visokom i lifestyle tržišnom segmentu Srednje i Istočne Europe i Njemačke, s ciljem stvaranja vrijednosti za dioničare.

ESG

Poticanje održivog rasta u našem rastućem hotelijerskom portfelju

Prilikom širenja i jačanja našeg portfelja svjesni smo da je uspjeh našeg poslovanja povezan sa sposobnošću održive promjene, razvoja i rasta. Prepoznajemo važnost brige za naše zaposlenike, lokalnu zajednicu i naš planet.

Saznajte više
29
OBJEKATA
5 ZEMALJA
126 .5m UKUPNI PRIHOD 2023
28 .1m EBITDA 2023

Javna ponuda dionica

Arena Hospitality Group d.d.

ARNT Zagrebačka burza
33 eur 0.00 % O 33 EUR C 33 EUR

Svjesni smo važnosti isplate dobiti dioničarima, a naši odlični financijski rezultati omogućili su nam ponovnu isplatu dividende.

Boris Ivesha

CHAIRMAN OF THE SUPERVISORY BOARD

Predani smo izvrsnosti našeg tima

Prioritet dajemo angažmanu i vrijednosti članova našeg tima, njegujući kulturu izgrađenu na poštenju, integritetu, odgovornosti i našim temeljnim vrijednostima povjerenja, poštovanja, timskog rada, entuzijazma, predanosti i brige. Svaki član tima ima pristup prilikama za rast i dugoročnim karijerama, budući da nastojimo biti poželjan poslodavac. Kroz kontinuirano ulaganje i interne promocije, osnažujemo naš tim u izgradnji uspješnih karijera unutar našeg poslovanja.

Saznajte više Otvoreni natječaji

Hrvatska

Pula, Medulin, Zagreb

8 Hotela, 7 Resorta, 8 Campsiteova

Srbija

Beograd

1 Hotel

Austrija

Nassfeld

1 Hotel

Mađarska

Budimpešta

1 Hotel

Njemačka

Berlin, Nuremberg, Koln

6 Hotela

Snažni, pouzdani i prepoznatljivi brendovi, prožeti luksuzom

In house brands

Partner brands

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvati odabrane